3 things we can´t live without

TRE saker vi människor inte klarar sig utan:

1. Äkta kompisar. Frågan är finns det några sådana? Visst bästa kompisar, men sure att hon/han aldrig någonsin har snackat skit bakom din rygg!! Vi är människor right? Ibland hatar vi dig, nästan så att det kokar! Men tack och Gud att vi förlåter er och ser det positiva. Bortsett från lite skit då och då så älskar Vi ju ER ändå. För jämför vi er med fiende nummer 1, vilket VI ALLA har, så är ni allt man kan önska sig.
 
2. Pengar. Kom inte och säg att pengar inte är lycka. FÖR DET ÄR DET!!! Vi människor är pengarnas slavar. Juste face it. Önskelistan på saker och ting man vill ha kan göras flera km lång. Svaret på hur ditt liv ser ut om 15 år motsvarar en hel del som handlar om pengar. Money, money, money. must be funny. oohh yeaah it is.

3. Skvaller. Vad vore livet utan skvaller? Vad vore alla fikastunder utan skvaller? INGET. TOMT. ENSAMT. TRÅKIGT. listan kan göras lång. Vad är alla skvallertidningar som  "veckans NU" eller "Hänt Bild" till för om det inte vore för oss individer i detta samhälle? Syrenerna tjuter: NOTHING.

P&K


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0