gossip gossip

Skärtorsdagen och långfredagen har passerat och klart finns det massa att skvallra om. Skärtorsdagen innebar att vissa blev fulla och fick bli hämtade av sina föräldrar, någon somnade och sov förbi hela utgången, vissa skickar flörtsms tillvarandra den ene person återkommer i fredagskvällen med andra roliga flörtexempel, men vem det är kan jag inte tala om.

Långfredagen var allt annat än lugn. Någon tog sönder halva inredningen i någon annans hall, vissa kastade dessutom ut deras handukar och rullade in deodoranter i toapapper, och höll på att ta sönder även badkaret. Det var många som var långt inne i dimman, the host spydde ner stället och var däckad redan innan folket kom dit,  även vissa av hans kompisar fick för mycket och gjorde han sällskap på toan då och då, brittan "däckade" i soffan. Vissa var MYCKET närgågna "Du är svårflörtad men jag är jävligt lätt" och porrdans på det. Den svårflörtade personen skickade istället tusentals sms till annan kille, som sagt kompisrelationen utvecklas och utvecklas. Vissa ville inte att vi skulle komma, eller? Alla sket i att svara, fel gatuadress och tillslut fick vi vägbeskrivningar som "kör till väg p och sen 5 meter bakåt". Inga bussar gick hem sen så 1h promenad i kylan var enda alternativet, för två stycken som inte hade en aning om vägen. Vissa hade serioustalk med sina gamla ragg, vissa skvallrade om sitt gamla ragg till hans kompisar. Ja, vissa och några gjorde massa annat, men detta är allt för ikväll återkommer imorgon för mer skvaller.

/ Lady Gossip


Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: nice, det är verkligen bra =D=D

2008-03-23 @ 22:02:30
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: emelie

Tänkte bara säga att efter några månaders strul med inloggningen på min blogg är jag nu igång igen med dagliga uppdateringar! Behöver din hjälp att välja rätt glasögon, please!!

2008-05-06 @ 18:20:31
URL: http://www.emlyb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0